Werkwijze

Bij Creadicts hechten wij er waarde aan om 100 procent transparant naar de klant te zijn en een zo’n effectief mogelijke werkwijze te hanteren. In ons vooraf gemaakte stappenplan is het hele proces van het maken van een website al uitgedacht.

Over ons

Wij zijn een jong innovatief bedrijf en denken altijd graag mee met de klanten om alle mogelijkheden maximaal in  te kunnen zetten.

Ons aanbod aan diensten loopt uiteen  tussen Webdesign, SEO strategie en verbetering tot het maken van marketing campagnes met Google of Facebook.

1

Plan van aanpak opstellen

Eerst bepalen we samen met u wat voor website er gemaakt moet worden en wat de inhoud van de website is.

2

Site ontwerpen maken

In de 2e fase leveren wij een aanpasbaar ontwerp aan die een indicatie kan geven van het eindresultaat

3

Website online publiceren

Na alles geperfectioneerd te hebben en al uw wensen zijn doorgevoert zullen we de website met uw toestemming publiceren

Play Video

Bekijk de video

Wie zijn we en wat doen we? Dat leggen we even uit in deze video

Geclassificeerde medewerkers

Wij van Creadicts hechten veel waarde aan een eigen  stijl hebben en maximale hulp kunnen bieden aan elke klant. Want voor elk probleem is weer een andere oplossing nodig. Daarom is iedereen bij ons gecertifceerd en daarnaast hebben wij allemaal erg veel praktijk ervaring.

Praktijk ervaring

Iedereen die bij ons werkt heeft veel praktijk ervaring. Door zelf dingen te proberen kom je veel te weten over bepaalde systemen en hoe alles werkt.

Geldige certificaten

Wij zijn allemaal gecertificeert op verschillende onderdelen. Dit kan uiteenlopen van Google Ads tot opleiding voor Webdesigner.

Casestudy's

Avanti mode

SAPHIRE-CTC

Chefpep.nl

Wow-eventstyling

Ouwendijk Servicebouwmarkt