Casestudy SAPHIRE-CTC

In deze Casestudy leggen wij duidelijk uit hoe we bij de Client SAPHIRE-CTC te werk zijn gegaan en welke processen voor het eindresultaat van deze website gevolgd zijn. Dit geeft U hopelijk een goed beeld van de bekwaamheid van Creadicts op het gebied van webdesign en ICT. 

Overleg en Ontwerp

Hét brandweer en veiligheids bedrijf van Nederland SAPHIRE-CTC, gevestigd in Maassluis had dringend een nieuwe website nodig. Persoonlijk heb ik SAPHIRE benaderd voor een eventueel intake gesprek voor een nieuwe website. In het begin heeft Creadicts meerdere ontwerepen aangeleverd en naar keuze van de klant hebben we er toen 1 tot leven gebracht.

Lang & leerzaam traject

Bij het maken van deze website heb ik veel dingen geleerd van de werkwijze en professionaliteit van SAPHIRE. Momenteel zitten we in de afrondende fase van het project en ik heb er veel vertrouwen in dat het eindresultaat erg goed zal zijn. Het was voor mij erg leuk en prettig om met zo’n groot bedrijf te mogen samenwerken en ik hoop dat ik de ervaring die ik hier opgedaan heb bij het verbeteren van uw website mag gaan gebruiken!

Bekijk ook onze andere Casestudy's:

Strategie gesprek inplannen?

Als u geïnteresseerd bent naar meer informatie over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen is het mogelijk een teams gesprek met ons in te plannen op een datum die voor u handig is