Casestudy Chefpep

In deze Casestudy leggen wij duidelijk uit hoe we bij de Client Chefpep te werk zijn gegaan en welke processen voor het eindresultaat van deze website gevolgd zijn. Dit geeft U hopelijk een goed beeld van de bekwaamheid van Creadicts op het gebied van webdesign en ICT. 

Strategie gesprek

Om meteen op 1 lijn te zitten over de website heb ik eerst samen met Pepijn een inleidend gesprek gevoerd om te kijken wat hij precies wilde bereiken met zijn website en hoe ik hem daarbij het beste kon helpen. We hebben in dit gesprek ook bedacht welke pagina’s er allemaal op de site moesten en wat de inhoud van de pagina’s moest worden.

10-dagen nodig

Na het eerste gesprek heeft Pepijn mij erg snel teksten aangeleverd voor de website en deze kon ik snel verwerken in het eerste design. Na een aantal dagen waren we al goed op weg voor een mooie site die goed bij zijn private cooking bedrijf past. Het heeft in totaal 10 dagen geduurd vanaf het eerste gesprek totdat de website online stond met alle puntjes op de i gezet.

Bekijk ook onze andere Casestudy's:

Strategie gesprek inplannen?

Als u geïnteresseerd bent naar meer informatie over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen is het mogelijk een teams gesprek met ons in te plannen op een datum die voor u handig is