Casestudy Avanti Mode

In deze Casestudy leggen wij duidelijk uit hoe we bij de Client Avanti Mode te werk zijn gegaan en welke processen voor het eindresultaat van deze website gevolgd zijn. Dit geeft U hopelijk een goed beeld van de bekwaamheid van Creadicts op het gebied van webdesign en ICT.

Overleggen en Plan Maken

Als u uw website bij Creadicts wilt laten maken zorgen wij er altijd eerst voor dat we samen met u een plan van aanpak maken met vastgestelde deadlines, daarnaast bepalen we dan ook samen met u wat er precies op de site moet en wat voor soort website het wordt. Dit hebben wij bij Avanti Mode ook gedaan toen zij bij ons hun website lieten verbeteren.

Binnen 4 Weken Resultaat

Ons geoptimaliseerde proces zorgt ervoor dat we snel een uitstekende website kunnen maken die aan al uw eisen voldoet. Binnen 4 weken hebben wij de website van Avanti Mode helemaal afgerond. Inmiddels kunnen we zelfs nog sneller leveren, natuurlijk is dit ook deels afhankelijk van de grootte van de website want wij nemen wel altijd genoeg tijd om alles perfect naar uw wens te maken.

Bekijk ook onze andere Casestudy's:

Strategie gesprek inplannen?

Als u geïnteresseerd bent naar meer informatie over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen is het mogelijk een teams gesprek met ons in te plannen op een datum die voor u handig is